HondenPage baasje Bertram en Jolanda

Over Bertram en Jolanda

honden foto van Bertram en Jolanda Eigenaars van een oude hond, twee katten, een vogel en twee vissen, die allemaal liefdevol met elkaar omgaan.

Krabbels aan Bertram en Jolanda

honden page profiel Bertram en JolandaBertram en Jolanda schreef om 20 oktober om 12:34
Na het verlies van onze lieve Bor hebben we een tijdje geen hond gehad... wilden eerst het verlies verwerken. Sinds een dag of drie hebben we nu een nieuw hondje, een 10 maanden oude Shih Tzu. Het is een cadeautje en we noemen haar Katootje.
honden page profiel Bertram en JolandaBertram en Jolanda schreef om 09 april om 19:00
Goed, nog geen reactie, maar al wel een eerste vriend. Nou zijn wij niet zo thuis bij site's en zo, dus om uit te zoeken hoe je dingen moet doen is een leerproces.
honden page profiel Bertram en JolandaBertram en Jolanda schreef om 09 april om 18:10
Wij zijn nieuw hier, maar hebben wel meteen een vraagje: Onze hond (14 en vrij groot) is de laatste dagen minder actief. Zijn temperatuur is nu 36,36. Hij eet zijn brokken wel met warmwater, maar droge brokken krijgt hij haast niet weg... één voor één gaat nog. Heeft iemand een idee wat we kunnen doen?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Bertram en Jolanda heeft 22 ontvangen.

Berichten en online status
Bertram en Jolanda was voor het laatst online 11 jaar, 6 maanden, 1 weken, 1 dagen, 3 uur, 55 minuten, 12 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^